Print Page | Contact Us | Sign In | Register
7-13-2018 (Topeka) Legislative & Case Law Institute
Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

Each session approved for 4.0 hours of CLE credit, including 1.0 hour ethics & professionalism credit in Kansas and Missouri.

7/13/2018
When: Friday, July 13, 2018
AM: Registration at 8:00 AM, Program at 8:30 AM. PM: Registration at 1:00 PM. Program at 1:30 PM.
Where: Robert L. Gernon Law Center
1200 SW Harrison Street
Topeka, Kansas 
United States
Contact: Nancy Burghart
785-861-8827


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

 

  

Kansas Bar Association
2018 Legislative and Case Law Institute
Agenda

 

LCLI Schedule Session I
Each session approved for 4.0 hours of CLE credit, including 1.0 hour ethics & professionalism credit in Kansas and Missouri. 

8:00 AM             Registration and Continental Breakfast

8:30 AM             Seminar Begins-Morning Part 1 (100 Minutes)
                           
Labor and Employment - Charles McClellan
                           Family Law - Lynn Ward

                           Civil Rights - Alan Rupe

                           Worker's Compensation - Tony Anderson

                           Banking - Andrea Boyack and Lori McMillan
    

10:10 AM           Break (15 minutes)

10:25 AM           Seminar Continues- Morning Part 2 (50 minutes)
                       
    Land Use and Zoning - Evan Fitts
                           Oil , Gas and Mineral - Joseph Schremmer

11:15 AM           Ethics and Discipline-Kevin Breer (Ethics, 50 minutes)                    

12:05 PM           Adjourn for lunch (not provided)

_______________________________________________________________________________ 

LCLI Schedule Session II
Each session approved for 4.0 hours of CLE credit, including 1.0 hour ethics & professionalism credit in Kansas and Missouri. 

1:00 PM             Registration and Light Refreshments

1:30 PM             We Scare Because We Care!- Ashlynn Yarnell (Ethics, 50 minutes)

2:20  PM            Seminar Continues- Afternoon Part 1 (50 Minutes)
                           
Legislative Update - Joseph Molina
                           Indian Law-Elizabeth Konk Warner

3:10  PM            Break (15 minutes)

3:25 PM             Seminar Continues -Afternoon Part 2 (100 Minutes)
                           
Health Law - Lisa Brown
                           Bankruptcy - Hon. Jan Karlin
                           Probate & Trust - Webster Golden
                           Criminal - Sara Johnson
                           Civil Procedure - Matt Stromberg
                    

5:15  PM           Adjourn 

 

Registration:
KBA Member Registration Attend Both & Save  $260
KBA Member Registration Session 1  $185
KBA Member Registration Session 2  $185

Non-Member Registration Attend Both & Save  $325
Non-Member Registration Session 1  $250
Non-Member Registration Session 2  $250